Så beställer du en blandlåda

Är du ny med Systembolaget privatimport och vill vara med i Privatveckorna 2020. Då är det en bra idé att följa guiden nedan, för det är varken svårt eller tar lång tid.

Börja med att gå in på https://www.systembolaget.se/bestalla-drycker/privatimport/ Du möts då av den här bilden som beskriver processen.

Klicka på länken ”Registrera en förfrågan” och du ombeds nu logga in. Här använder du samma inloggning som när du gör vanliga beställningar. Har du inget konto kan du lägga upp detta på någon minut.

Väl inloggad ombedes du fylla i vilken importör som avses, fyll i ”Words & Wines AB” enligt bilden och tryck på ”Nästa”.

I nästa steg finns en mängd information att ange, men som du faktiskt inte behöver fylla i, så länge du och vi vet vad som avses med beställningen. För en av dig namngiven blandlåda behöver du bara fylla i som på bilden nedan. Innehållet har du mailat till order@wordsandwines.se. Avsluta med att trycka på ”Lägg till drycken”.

För enskilda viner anger du namn på vinet och producenten, om det är rött eller vitt och flaska som förpackning. Här anger du flaskvolymen (oftast 750 ml) och antal flaskor i lådan (6 eller 12).

Nu återstår bara att välja i vilken butik du vill hämta ut vinet.

När förfrågan är skickad kommer underlaget till oss och vi returnerar med pris och specificerat innehåll så att du vet vad du sedan har att tacka ja till. Observera att du inte gjort en beställning förrän du tackat ja till offerten. En förfrågan är just bara en förfrågan.

När du sedan tackar ja till offerten med en enkel knapptryckning fungerar det precis som vilken beställning som helst där du aviseras när det kommit till din butik och du betalar när du hämtar ut det.

Inte svårt och du lägger lätt en privatimportförfrågan på 5 min. Kontakta gärna oss för förfrågningar eller praktiska funderingar kring det vi just gått igenom. Lycka till!